MÀQUINES DE RECICLATGE D’ AMPOLLES DE PLÀSTIC COMPACTES

A països com Alemania, segons Deutsche Umwelthlife (Associació alemana sense ànim de lucre per la protecció del medi ambient i del consumidor) en el cual es va implementar el sistema de retorn d’ envasos a tot el país el 2006, es recicla un 98% de les seves ampolles de plàstic. 

Un estudi realitzat pel Comitè de Medi Ambient del Regne Unit afirma que els països que utilitzen aquests sistemes de retorn d’ envasos per ampolles de plàstic tendeixen a reciclar entre un 80% i un 95%.

Les màquines receptores d’ envasos, també conegudes com RVM System (Reverse Vending Machine), en aquets cas els models DRV100, son un sistema compacte de reciclatge d’ ampolles de plàstic PET. Té una entrada per les botelles i una altra pels taps. La màquina premia al client amb descomptes que es poden utilitzar al punt de venda

 

LA INSTAL•LACIÓ D’ UNA MÀQUINA RVM D’ AMPOLLES DE PLÀSTIC PET AL VOSTRE ESTABLIMENT PROPORCIONA UN PUNT D’ ENTRADA AL RECICLATGE


El plàstic PET és el material més fàcil de reciclar, la seva reciclabilitat és gairebé del 100% i és reutilitzable.

Amb aquest sistema de reciclatge creem una economia circular que crea valor i prosperitat, allargant la vida útil dels productes i traslladant els residus del final de la cadena de producció al principi.

Comunitats i ciutats sostenibles

Consum i producció responsable

Accions contra el canvi climàtic

Preservació de l' entorn natural