ENVASADORES AL BUIT D’ ALTA GAMMA: DETALLS QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA

A l’ hora d’ escollir una envasadora al buit de campana, ens poden sorgir diferents dubtes com per exemple, quina mida d’ envasadora necessitem per a què ens hi càpigui el producte que hem d’ envasar, quina mida de barres de segellat, quina bomba de buit he d’ agafar en funció de la producció, etc. Aquests son els dubtes principals i bàsics que tothom es planteja, però moltes vegades no pensem en aquells detalls que poden marcar la diferència a l’ hora de treballar al dia a dia i sobretot, el que ens pot suposar a llarg termini. 

És aquest el motiu pel qual avui fem una reflexió sobre les màquines d’ envasar al buit. Quins son els detalls que marquen la diferència?

Després de més de 35 anys al sector distribuïnt i reparant maquinària us volem ajudar una mica a prendre aquesta decisió a l’ hora d’ invertir amb una màquina per envasar al buit.

Com a exemple d’ envasadora al buit d’ alta gamma on trobem aquests detalls que marquen la diferència, proposem l’ envasadora al buit Bluesvac de Zermat. 


 

ELS DETALLS QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA

 

 

El primer detall és el panell digital electrònic, no només perquè porta un vacuòmetre inclòs sinó perquè aquesta placa està lliure de potència. Què significa que està lliure de potència? Doncs que la placa del panell de control en comptes de passar per relés, com en la majoria de casos, passa per contactors i això fa que no tingui tantes avaries. 

La màquina ens permet envasar al buit per temps o per sensor i gràcies al vacuòmetre incorporat, sabrem a quina pressió de buit estem treballant. 

El segon detall què ens fixem son les barres de segellat, aquestes son per segellat pneumàtic, és a dir sense cables, les quals permeten una millor neteja de la màquina. Destacar que son barres mecanitzades amb resistències convexes: les reistències convexes son una làmina curvada dissenyades per absorvir més bé la calor i no permetre tanta dilatació. Podem veure a les imatges com el contacte del pistó amb les barres és de coure i la qualitat dels acabats de les barres de segellat.

A més a més porten un segellat doble. El segellat i la bomba de buit també passen per contactors. 

La tapa de l’ envasadora és de metracrilat reforçada de doble gruix així com els pistons que també son reforçats i els quals ens permeten obrir la tapa del tot per una bona neteja. Per tancar la tapa i posicionar-la una altra vegada, els pistons es posicionen sols a la tapa.

També hem de fer incís en que està fabricada en acer inoxidable, disposa de 10 programes on un d’ aquests és un programa per marinat de productes, disposa d’ un programa de manteniment i la posició de la bomba de buit a la màquina permet fer un canvi d’ oli ràpid i senzill.

No podem passar per alt la bomba alemana BUSCH de 21m3. Si ens demaneu una opinió sobre aquestes bombes, us direm que son unes bombes de per vida, inacabables. 

A nivell general cada detall i acabat és important en una màquina i en aquests concretament en podme trobar molts més que son els que conformen la seva qualitat, però aquests serien els que més destaquem. 

Panell electrònic lliure de potència i amb vacuòmetre inclòs
Barres de segellat sense cables (soldadura pneumàtica), mecanitzades amb resistències convexes i contactes per coure
Cubeta estampada de disseny reforçat
Tapa de metracrilat de doble gruix
Pistons de la tapa d' alta qualitat que ens permeten obrir del tot la tapa per facilitar la neteja
Programa per marinats
Bomba alemana BUSCH de 21m3

Podeu trobar l’ envasadora al buit de campana BLUESVAC de ZERMAT a la nostra botiga online: 

ENVASADORA ZERMAT BLUESVAC42-5

També podeu gaudir del PLA RENOVE d’ envasadora al buit: 

PLA RENOVE ENVASADORA