SOFTWARE AGORA RESTAURANT

La solució perfecta per a Restaurants, bars, cafeteries, pubs, pizzeries, fastfood, foodtruck, selfservice, hotel, gelateria, càmpings, etc.

Un TPV és una solució informàtica que permet que puguis gestionar tots els processos de venda del teu negoci, a més de poder analitzar totes les dades de vendes. És tan senzill com introduir els productes i a partir d’aquí tindràs un control absolut sobre les factures, vendes, tiquets, inicis i tancaments de caixa i tot el que necessites per tenir el teu negoci sota control.

És molt important tenir un sistema que faci que el dia a dia de la gestió de venda del teu negoci sigui fàcil i puguis controlar d’una manera senzilla la rendibilitat del teu negoci.

 

 

 

Descripció i característiques tècniques

 

Gestió de Clients
Albarans, factures, històric de vendes, tarifes, promocions, comandes per recollir (take away) o per portar (delivery)

Gestió de catàleg
Gestiona les famílies, els grups majors, les categories, els menús, els combos, l’estoc, els escandalls, els minvaments, els preus de venda, el cost, els marges, etc.

Ofertes i promocions
Podràs realitzar fàcilment les ofertes i promocions dels productes que vulguis i com vulguis, d’una forma automàtica i programada.Comandes a cuina
Podràs pendre les comandes de qualsevol taula de la sala o terrassa enviant a cuina qualsevol ordre des dels TPV´s o comanderes mòbils.

Venda al pes
Si en el teu restaurant vens carn, peix o marisc al pes, podràs controlar d’una forma ràpida el consum dels teus clients connectant la balança “només pes” al TPV de manera directa.

Gestió d’empleats
Ágora et permet tenir un control sobre cada empleat i controlar els seus permisos. A més a més, podràs disposar del registre de control horari obligatori.

Targetes bancàries
Integrem els datàfons de cobrament de targetes a través d’una passarel·la de pagaments, estalviant temps, evitant errors en les transaccions i amb un únic rebut amb la factura i la transacció bancària, a més de minimitzar els temps en el tancament de caixa.

Gestió d’efectiu
El control d’efectiu és molt important. Podràs tenir la certesa de que la caixa sempre cuadra, evitant la pèrdua desconeguda d’efectiu i estalviaràs temps en el tancament de caixa al final del dia.

 

 

 

  1. Gestió de tickets fàcil i senzilla
  2. Gestió de tickets i cobraments des de diferents TPVs
  3. Comandera WEB
  4. Integració amb els principals fabricants de màquines de control d’efectiu: Azkoyen, Glory
  5. APP Magatzem 
  6. Monitor de cuina
  7. Impressora de comandes
  8. Administració
  9. Enllaç CCTV
  10. Passarel·la de pagament

SISTEMA CENTRALITZAT
Si tens més d’un negoci, una franquícia o grups de locals pots estar tranquil amb Ágora perquè podràs gestionar tot en una única base de dades. Sempre utilitzaràs la mateixa eina en un entorn totalment Web, estalviant temps i amb tota la informació de vendes en temps real de tots els teus establiments.

CONTROL DE MOVIMENTS
Cada moviment que es realitzi queda enregistrat, podràs fer consultes entre dates, per empleats, filtrar les cancel·lacions de línies, de tiquets, les devolucions, els descomptes, qui obre el calaix portamonedes… Amb aquesta eina tindràs el control total.

MONITOR DE CUINA
Sistema de gestió de comandes a cuina o zona de preparació.

 

Iniciar sessió

Demana'ns més informació