REGISTRADOR DE TEMPERATURA USB

Registrador USB de Temperatura

Registrador de temperatura amb connexió USB amb generació d’informe automàtic en pdf. Molt fàcil d’instal·lar i transportar, memòria interna fins 32.000 dades de temperatura. Disposa de port USB integrat, un sensor intern NTC amb precisions ± 0,5ºC i una àmplia pantalla amb diferents funcions per a la visualització de la informació.

 

32.00 Iva no inclòs

Esgotat

Descripció i característiques tècniques

El producte està dissenyat per al registre de dades de temperatura durant l’emmagatzematge i transport de productes alimentaris, medicaments i productes químics.

S’utilitza en la cadena de fred, emmagatzematge i logística, contenidors refrigerats, camions refrigerats, paquets refrigerats, emmagatzematge en fred, laboratoris, etc.

El registrador es connecta directament a un port USB de l’ordinador i pot generar automàticament, sense necessitat de programari, un informe en format .pdf.

A més, disposa d’un programari per al processament de les dades complet i senzill d’utilitzar que es pot instal·lar sota diferents sistemes operatius (Windows98, NT, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 i 10).

Seleccionant la icona corresponent, podrem descarregar les dades emmagatzemades i veure’ls en pantalla mitjançant un gràfic, taula o resum. Es pot revisar la informació, emmagatzemar-la en un disc o exportar-la en diferents formats (Excel, Pdf, Elt).

El registrador USB de Temperatura “no està sotmès a el control metrològic” segons l’ordre ITC3701 / 2006.

Rang de mesurament -30ºC a + 70ºC.
Precisió ± 0,5ºC, Resolució 0.1ºC.
Informe pdf / AI automàtic.
Memòria de 32.000 mesuraments.
Valors min./màx.
Multi-Alarma, 3 + 2 límits
Programari de gestió i manual inclòs.
Certificat de validació de fabricant inclòs.

D’acord amb EN12830, FDA 21 CRF Part11.

Iniciar sessió

Demana'ns més informació