MYCHEF EVOLUTION

Els forns mixtes professionals Mychef Compact reuneixen les tecnologies de cocció més exclusives sota unes dimensions reduïdes per aconseguir resultats excel·lents. Rostir, coure, daurar, fregir, cuinar a el vapor, cuinar a el buit, deshidratar, fumar. Les possibilitats de cocció són infinites, ocupant el mínim espai.

La gamma Evolution, de pantalla tàctil realitza produccions elevades amb una gran uniformitat i ocupant el mínim espai a la teva cuina.

Ideals per a restaurants, gastrobars i hotels.

Descripció i característiques tècniques

Interfície intel·ligent amb la màxima simplicitat

Pantalla tàctil d’alta definició de 6,5 polzades amb un disseny tan còmode i intuïtiu com el de la teva smartphone

MyCloud
Amb el sistema MyCloud pots crear i guardar les teves receptes des del teu mòbil, tablet o ordinador per enviar-les a la teva forn, consultar les propostes d’altres xefs, visualitzar l’estat de la cocció o programar les teves opcions més utilitzades (Fast Menu), entre d’altres prestacions.

Mode Xef
Personalitza les teves coccions ajustant de forma manual els paràmetres desitjats.

 

SmartCooking
Sistema de cocció intel·ligent per cuinar de forma assistida. Selecciona la categoria de l’aliment, el tipus de cocció i el resultat desitjat. Automàticament el forn ajusta els paràmetres de temperatura, humitat i temps necessaris.

Assistent per a regeneració
Regenera els teus aliments refrigerats o congelats de forma guiada i amb resultats òptims.

 

Receptari integrat
Accedeix a les teves receptes i a les d’altres xefs o busca elaboracions per selecció d’ingredients.
El forn recalcula automàticament les quantitats de cada aliment segons el nombre de comensals.

 

Els forns Mychef incorporen el sistema de generació i gestió de vapor més avançat del mercat. Aconsegueix vapor dens a partir de 30ºC en tan sol 45 segons amb MultiSteam; el sistema de generació i gestió de vapor més ràpid de mercat, amb un consum mínim d’aigua i el rendiment més eficient. El forn mixt professional Mychef genera vapor 5 vegades més ràpid.

Acabats cruixents i daurats
Gràcies a la seva tecnologia exclusiva de baixa pressió, DryOut permet l’extracció activa de la humitat de la cambra de cocció per aconseguir textures més cruixents i daurats perfectes.

La seva tecnologia SmartClima Plus ajusta automàticament el nivell d’humitat del forn, injectant o extraient vapor per obtenir una cocció sempre perfecta. Els seus sistemes intel·ligents MultiSteam, UltraVioletSteam i DryOut Plus es coordinen per aconseguir les coccions més homogènies i els plats més suculents. Tot això, amb un consum mínim d’aigua i un rendiment més eficient. Benvingut a la nova era de el vapor.

 

Coccions inigualables a baixa temperatura
Mychef concept incorpora de forma opcional el sistema patentat TSC (Thermal Stability Control), que assegura una estabilitat de la temperatura a la cambra de cocció gairebé sense oscil·lacions (± 0,2ºC).

 

La neteja automàtica més eficient MyCare elimina qualsevol tipus de brutícia automàticament i sense supervisió.

Segons l’estat de brutícia de la cambra podràs escollir 4 programes de rentat i un aclarit de forma senzilla i intuïtiva.

A més, gràcies a el sistema opcional patentat UltraVioletSteam, l’últim cicle de rentat genera automàticament vapor lliure de patògens per tota la cambra, deixant-esterilitzada per a una màxima seguretat alimentària.

Redueix les emissions tòxiques i el consum de detergent i d’ energia amb MyCare

 

 

MODELS DISPONIBLES

Iniciar sessió

Demana'ns més informació