Referència 72510 Categories ,

MYCHEF CONCEPT

Els forns mixtes professionals Mychef Compact reuneixen les tecnologies de cocció més exclusives sota unes dimensions reduïdes per aconseguir resultats excel·lents. Rostir, coure, daurar, fregir, cuinar a el vapor, cuinar al buit, deshidratar, fumar. Les possibilitats de cocció són infinites, ocupant el mínim espai.

Mychef Compact és un forn combinat amb tres maneres de cocció: convecció, mixt i vapor.

Ideals per a restaurants, gastrobars, plats cuinats i botigues d’ alimentació.

 

 

 

 

 

Descripció i característiques tècniques

Els forns Mychef incorporen el sistema de generació i gestió de vapor més avançat del mercat. Aconsegueix vapor dens a partir de 30ºC en tan sol 45 segons amb MultiSteam; el sistema de generació i gestió de vapor més ràpid de mercat, amb un consum mínim d’aigua i el rendiment més eficient. El forn mixt professional Mychef Concept genera vapor 5 vegades més ràpid.

La seva tecnologia SmartClima Plus ajusta automàticament el nivell d’humitat del forn, injectant o extraient vapor per obtenir una cocció sempre perfecta. Els seus sistemes intel·ligents MultiSteam, UltraVioletSteam i DryOut Plus es coordinen per aconseguir les coccions més homogènies i els plats més suculents. Tot això, amb un consum mínim d’aigua i un rendiment més eficient. Benvingut a la nova era de el vapor.

 

El seu sistema de programació assistida t’assegura que sempre tindràs la informació que necessites sobre la cocció en curs.
Mychef concept t’informa de l’estat de la càmara i dels possibles següents passos.

Tria sempre el següent pas de forma senzilla i intuïtiva.

 

Coccions inigualables a baixa temperatura
Mychef concept incorpora de forma opcional el sistema patentat TSC (Thermal Stability Control), que assegura una estabilitat de la temperatura a la cambra de cocció gairebé sense oscil·lacions (± 0,2ºC).

 

La neteja automàtica més eficient MyCare elimina qualsevol tipus de brutícia automàticament i sense supervisió.

Segons l’estat de brutícia de la cambra podràs escollir 4 programes de rentat i un aclarit de forma senzilla i intuïtiva.

A més, gràcies a el sistema opcional patentat UltraVioletSteam, l’últim cicle de rentat genera automàticament vapor lliure de patògens per tota la cambra, deixant-esterilitzada per a una màxima seguretat alimentària.

Redueix les emissions tòxiques i el consum de detergent i d’ energia amb MyCare

 

 

 

 

 

MODELS DISPONIBLES 

 

 

 

Iniciar sessió

Demana'ns més informació