MÀQUINA RECEPTORA D' ENVASOS DIGI DRV-100

Sistema compacte de reciclatge de botelles per a supermercats

La DRV-100 és una màquina expenedora inversa que redueix significativament el volum d’ampolles de beguda de plàstic PET.

Gràcies a un mecanisme de compressió desenvolupat recentment, DRV-100 realitza estalvis d’espai i recuperació de recursos d’alta qualitat. I, connectant un servidor de punts de targeta de fidelització a la unitat, els clients poden recollir punts a mesura que reciclen, per tal d’ atraure més clients i augmentar els repetidors.

A més del model estàndard DRV-100, el DRV-100T ofereix una capacitat d’emmagatzematge més gran, que disminueix el nombre de vegades que s’ha de buidar la unitat.

Descripció i característiques tècniques

La pròpia màquina ens guia per a separar el tap del resta de la botella.

Incorpora també un sistema de control per evitar que s’ introdueixin botelles que no estiguin completament buides i que puguin contenir líquids.

Un esquema de compressió desenvolupat recentment (mètode de pre-tall) garanteix que l’ampolla comprimida quedi plana després del processament. A més, aquest nou mètode no trenca la porció de broc d’ampolla comparativament més pesada, de manera que s’incrementa significativament el valor del material de reciclatge.

La unitat també té una entrada per a taps d’ampolles, que es fabriquen amb un plàstic que no és de PET, per afavorir la separació dels dos materials per al seu reciclatge.

Quan hem finalitzat l’entrega d’envasos a la màquina, aquesta premia al client amb un descompte que pot rebre en el seu mòbil per tornar a comprar en el supermercat.

Aquesta comunicació es pot realitzar a través de l’aplicació del supermercat o a través del sistema NFC que porten els smartphones actuals.

 

MODEL DRV 100

Envasos a reciclar: botelles de begudes de fins a 2L
Capacitat: 150 botelles de plàstic de 500ml
Pes: 145Kg
Alimentació: monofàsica
Condicions de treball: de 0 a 40℃ 90%RH(max) sense condensació
Lector de targetes Contactless

Mesures
Altura: 1100mm
Profunditat: 500mm
Ample: 650mm

 

MODEL DRV 100-T

Envasos a reciclar: botelles de begudes de fins a 2L
Capacitat: 200 botelles de plàstic de 500ml
Pes: 172Kg
Alimentació: monofàsica
Condicions de treball: de 0 a 40℃ 90%RH(max) sense condensació
Lector de targetes Contactless

Mesures
Altura: 1330mm
Profunditat: 500mm
Ample: 650mm

 

 

Iniciar sessió

Demana'ns més informació