ETIQUETES PORTA PREUS ELECTRÒNIQUES

Les etiquetes electròniques s’ adapten a diversos sectors i àrees d’aplicació: des de supermercats, farmàcies, botigues de conveniència, grans magatzems, magatzems de logística, botigues de bricolatge, botigues d’electrodomèstics a botigues especialitzades.

Les etiquetes estàndard tenen una temperatura de funcionament de +5°C a +30°C, mentre que els models de baixa temperatura funcionen entre -20°C i 5°C. El disseny d’estalvi d’energia augmenta l’eficiència energètica i ofereix una vida mitjana de 5 anys.

Descripció i característiques tècniques

Una eina de gestió centralitzada equipada amb funcions de monitoratge i autodiagnòstic en temps real, el CMS proporciona a les empreses la possibilitat d’inicialitzar remotament nous ESL i realitzar sincronitzacions de preus sense errors en diverses ubicacions. A més, la seva funció de gestió de grups permet personalitzar fàcilment els dissenys d’etiquetes i els ajustos de preus a diferents nivells, de manera que permet a les empreses obtenir un avantatge competitiu mitjançant la segmentació de preus.

 

Diferents mides de visualització disponibles:

InfoTag 1.54″: 49 x 39 x 15mm
InfoTag 2,13”: 70 x 39 x 16mm
InfoTag 2,9”: 90 x 44 x 15mm
InfoTag 4,2”: 103 x 88 x 17mm
InfoTag 5,83”: 140 x 110 x 17mm
InfoTag 7,5”: 184 x 122 x 17mm

 

 

Llum de flaix LED: L’indicador de flaix incorpora 5 colors LED diferents per augmentar l’atenció visual sobre l’estat del producte, com ara promocions i selecció de mercaderies per millorar la interacció i la productivitat a la botiga.

Colors de marcs personalitzables: Hi ha colors de marc vibrants disponibles per oferir una marca constant a la botiga.

Pantalla d’alta definició: La pantalla de paper electrònic gràfica a tot color garanteix una alta llegibilitat en totes les condicions d’il·luminació.

Pantalla dividida: Adaptar informació addicional sobre PLU o preus per maximitzar l’espai i la utilització de prestatges. Ideal per a productes amb envasos més petits, com ara begudes embotellades i condiments.

També hi ha disponible la etiqueta electrònica certificada IP67. Les empreses poden utilitzar aquestes etiquetes electròniques resistents a l’aigua i rentables en un entorn humit, com ara els taulells de carn o marisc, per complir els requisits d’higiene.

 

 

Iniciar sessió

Demana'ns més informació