ENVASADORA BUIT GOSENSOR 20m3

Envasadora professional especialment recomanada per als establiments que necessiten realitzar envasats diaris, sense complicacions i a un preu competitiu. La seva tapa de metacrilat amb forma de cúpula permet treballar amb peces voluminoses.

ENVASADORA MYCHEF GOSENSOR MODEL M (BOMBA 20M3)

Ideal per a xarcuteria, carnisseria, peixateria, hostaleria i altres sectors.

 

1,955.20 Iva no inclòs

1 en estoc (es poden reservar)

Descripció i característiques tècniques

ENVASADORA AL BUIT GOSENSOR MODEL M (BOMBA 20M3)

 

MESURES EXTERIORS
Ample: 475mm
Fons: 589mm
Alt: 438mm

LONGITUD BARRA DE SEGELLAT: 405 mm

MESURES CÀMARA
Ample: 412mm
Fons: 453mm
Alt: 200mm

SISTEMA OBERTURA TAPA: Automàtica
BOMBA DE BUIT BECKER (Made in Germany): 20 m3/h

POTENCIA(KW): 0,75kW
VOLTATGE(V/Ph/Hz): 230/L+N/50-60

PES: 55 kg

 

 

Amb la seva tecnologia de Mychef goSensor efectua un treball perfecte i sense esforç sigui quin sigui l’aliment, líquid o material introduït a la bossa.

Per utilitzar-la només has de seleccionar 3 paràmetres en el seu senzill i intuïtiu panell de control: el percentatge de buit, el temps de segellat i la manera de recuperació de la pressió.

Si vols supervisar l’activitat que està desenvolupant goSensor, només cal observar els seus indicadors d’estat lluminosos a la pantalla amb tecnologia LED.

 

L’ envasadora guarda sempre la última configuració emprada i la reprodueix de forma automàtica al següent envasat si no hi ha cap canvi en la configuració.

Aquesta funcionalitat facilita l’obtenció de resultats sempre uniformes i una experiència d’ús fàcil i còmoda.

 

 

El segellat de 4 mm de gruix proporciona un envasat resistent i segur.

Gràcies al disseny especial de la barra de soldadura, tens la possibilitat d’envasar dues bosses de buit superposades, aconseguint un envasat perfecte en les dues i reduint al 50% el teu temps de producció.

 

 

LÍQUIDS

Amb el programa específic d’envasat de líquids, l’envasadora es para automàticament un cop assolit el buit idoni. Seleccionant la opció H2O en la configuració del percentatge de buit, podràs envasar líquids i aliments amb salses.

 

PRODUCTES I FORMES FRÀGILS

La funció Soft Air permet una recuperació gradual de la pressió atmosfèrica després del segellat perquè els aliments o productes amb les formes més delicades i fràgils no es deformin durant l’envasat.

 

ALIMENTS POROSOS

Amb la funcionalitats VAC+ pots afegir fins a 20 segons de buit addicional un cop assolit el 100% de buit. Aquesta tecnologia força la sortida de l’aire de l’interior dels aliments porosos, garantint un envasat al buit perfecte.

 

AUTOCLEAN OIL

El sistema autoclean Oil controla el temps i cicles de buit realitzats i t’avisa automàticament de quan has d’executar la neteja automàtica. Durant el procés de neteja, l’ envasadora elimina automàticament l’aigua condensada que es desprèn durant l’envasat, perllongant així la vida útil de l’oli i la durabilitat de la bomba. A més, goSensor té un sistema d’obertura basculant que facilita la neteja de components, canvi d’oli i manteniment en general.

Iniciar sessió

Demana'ns més informació