BALANÇA OHAUS VALOR 2000

Bàscula per a aliments d’alt rendiment adequada per a condicions de treball difícils i humides VALOR® 2000

Bàscula de precisió amb pantalla dual resistent a l’aigua i higiènica. El robust teclat de policarbonat brinda protecció contra ganivets i altres instruments afilats utilitzats en la preparació i processament d’ aliments.

El temps d’estabilització és de menys de mig segon. Les grans pantalles LED davant i del darrere permeten una fàcil visualització, de manera que dos operadors poden compartir una mateixa bàscula.

 

208.00 Iva no inclòs

2 en estoc

Descripció i característiques tècniques

Les bàscules portàtils Ohaus Valor TM 2000 ofereixen una protecció i durabilitat úniques en una varietat d’entorns extrems, incloent condicions humides o adverses. Les bàscules Valor 2000 presenten un alt perfil, una carcassa de plàstic ABS de fàcil neteja amb una protecció d’accés nivell IP65, LED frontal i posterior i múltiples unitats de pesatge. La Valor 2000 ve de forma estàndard amb una bateria recarregable per a una major portabilitat, així com amb una tapa de plat d’acer inoxidable desmuntable per facilitar la seva neteja. Per motius higiènics, totes les bàscules Valor 2000 estan acceptades per la USDA-AMS i estan reconegudes i certificades per la NSF, i inclouran un sistema certificat HACCP.

Disseny d’ús robust

Carcassa de plàstic ABS nivell IP65 amb un plat de pesada d’acer inoxidable desmuntable durador, higiènic i resistent a l’aigua.

Excel·lent rendiment

Els ajustaments d’estabilitat regulables per l’usuari amb un temps de estabilització d’un segon, líder en la seva categoria, fan de la Valor 2000 un equip extremadament ràpid i estable en qualsevol entorn.

Fàcil d’usar

La interfície Ohaus SmarText TM utilitza un LED vermell amb brillantor i senzilles suggeriments de text per guiar els usuaris durant l’ús i configuració en qualsevol condició de lluminositat.

 

Capacitat màxima: 6 kg
Llegibilitat: 1g
Tamany de la plataforma: 190mm x 242mm

Iniciar sessió

Demana'ns més informació