BALANÇA MARQUES JUNIOR BM5

Insuperable en hardware, insuperable en programari i incomparable en disseny. Amb línies simples però audaços, la BM5 és una bàscula d’ alta gamma, plena de noves característiques i funcionalitats. Desenvolupada especialment per al seu negoci minorista i pensant en les seves necessitats.

Considerada durant 4 anys consecutius la millor balança comercial del mercat, és molt més que un equip de pesatge: és una solució integrada, tecnològica i original que combina el millor de la mecànica i el millor programari per pesar, registrar i facturar productes de manera més eficient.

Descripció i característiques tècniques

 

La Junior està equipada amb el programari ETPOS, pensat des del seu origen per ser un programari de facturació dedicat a la pesada.

ETPOS està en constant evolució totalment desenvolupat per l’equip de programari Marques, garantint una interfície gràfica intuïtiva i de fàcil utilització.

És fàcil de netejar, permet comunicar-se en xarxa i funciona sense errors.

 

IMPRESSORA ETIQUETADORA
Per adaptar-se a les seves necessitats, la Junior està disponible en diverses versions, amb sistema d’emissió d’etiquetes o impressió de tiquets. La seva dimensió i versatilitat li permet ser l’opció ideal per a qualsevol establiment o negoci.

 

 

 

Una balança amb una base feta totalment en acer inoxidable, amb una pantalla de 10.1 per a l’usuari i diverses possibilitats de pantalles per comunicar-se amb el client.

TECNOLOGIA ARM
Amb la placa base desenvolupada completament pels equips de desenvolupament de Marques i un processador Dual Core, garanteixt el màxim rendiment, rapidesa i robustesa.

 

 

 

Iniciar sessió

Demana'ns més informació